Θαμνοκοπτικά

Θαμνοκοπτικά

Αξιόπιστα και ανθεκτικά, σχεδιασμένα για εργασία ακόμα και στα πιο σκληρά περιβάλλοντα, τα θαμνοκοπτικά της Honda είναι εύχρηστα και αποτελεσματικά. Κατασκευασμένα με τους θρυλικούς τετράχρονους κινητήρες Honda, είναι συμπαγή και αρκετά ισχυρά, ιδανικά για επαγγελματίες, οι ανάγκες των οποίων κυμαίνονται από απλό κόψιμο έως απαιτητικές εργασίες καθαρισμού, πυκνών θάμνων και μικρών δέντρων.

check Λίπανση 360°

Οι κινητήρες Honda διαθέτουν το πρωτοποριακό σύστημα άντλησης λαδιού της Honda, που τους επιτρέπει να συνεχίζουν την απροβλημάτιστη λειτουργία τους ανεξάρτητα από τη γωνία λειτουργίας του μηχανήματος.

check 4-χρονοι κινητήρες Honda

Οι 4-χρονοι mini κινητήρες Honda προσφέρουν επιδόσεις που θα περιμένατε από μεγαλύτερους κινητήρες, με την εντυπωσιακή ροπή να είναι διαθέσιμη σε όλο το φάσμα στροφών λειτουργίας.

check Χαμηλή κατανάλωση καυσίμου

Ανεξάρτητα από τη φύση της εργασίας σας, τα 4-χρονα μηχανήματα χειρός Honda προσφέρουν ασύγκριτα χαμηλή κατανάλωση καυσίμου.

check Σύστημα αποσυμπίεσης

Οι κινήτηρες Honda είναι εξοπλισμένοι με προηγμένο μηχανισμό αποσυμπίεσης που σε συνδυασμό με τον εξαιρετικά ελαφρύ δίσκο κάνουν την εκκίνησή τους παιχνίδι.