Γεννήτριες

Γεννήτριες

Συμπαγείς και αθόρυβες, έτοιμες να δώσουν ισχύ ακόμα και στον πιο ευαίσθητο ηλεκτρονικό σας εξοπλισμό, οι γεννήτριες Honda με τεχνολογία inverter αποτελούν τη σίγουρη επιλογή για επαγγελματίες και ιδιώτες σε ολόκληρο τον κόσμο.

check Αθόρυβη λειτουργία

Έχουμε επενδύσει πολύ στο να μπορούμε να εγγυηθούμε πως τα ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη Honda είναι όσο πιο αθόρυβα γίνεται. Για τον λόγο αυτό φέρουν επιπλέον ειδικό σύστημα εξαγωγής καυσαερίων που ελαττώνει τον θόρυβο στο ελάχιστο.

check Τεχνολογία Eco-Throttle™

Mε την τεχνολογία Eco-Throttle™ η ταχύτητα της γεννήτριας προσαρμόζεται στο εφαρμοζόμενο φορτίο συμβάλλοντας έτσι σε ακόμα μεγαλύτερη εξοικονόμηση καυσίμου, στην παράταση της

διάρκειας ζωής του κινητήρα και στην παροχή ακόμα πιο αθόρυβης λειτουργίας.

check Τεχνολογία Inverter

Στη Honda ήμασταν οι πρώτοι που εξελίξαμε γεννητρίες με την ικανότητα να τροφοδοτήσουν ευαίσθητες ηλεκτρονικές συσκευές με ρεύμα. Η τεχνολογία Inverter Honda προσαρμόζει το παραγώμενο ρεύμα στα ίδια επίπεδα σταθερότητας με αυτά της πρίζας του σπιτιού σας. Η πλήρης γκάμα μηχανημάτων από 1.000 W έως 7.000 W φορητής ισχύος είναι η ιδανική λύση για να τροφοδοτήσετε με ρεύμα από έναν υπολογιστή μέχρι ένα ολόκληρο

check 100% εγγύηση ποιότητας Honda

Οι παγκόσμιας αναγνώρισης γεννήτριες Honda είναι η εγγυημένη επιλογή για παροχή φορητού ρεύματος όπου και όποτε ζητηθεί. Ακόμη και στη μικρότερη λεπτομέρειά τους έχουν σχεδιαστεί και κατασκευαστεί ώστε να είναι ασύγκριτα ανθεκτικές και αξιόπιστες, ενώ εξοπλίζονται με τους θρυλικούς 4-χρονους κινητήρες Honda.