ΠΟΙΟΙ ΕΙΜΑΣΤΕ

Ποιοι είμαστε

"Engineering for life"

«Πιστεύουμε σε προϊόντα που προσφέρουν εξαιρετική αξιοπιστία και αποδοτικότητα, για να βελτιώνουν την ποιότητα της ζωής των ανθρώπων. Εμπνεόμαστε από τις πρωτοποριακές τεχνολογίες και την αριστεία. Δεσμευόμαστε από την κληρονομιά 80 χρόνων της Honda. Γι’ αυτό προσφέρουμε προϊόντα για μια ζωή».

Η Honda, από το 1953, έχει κατασκευάσει πάνω από 100 εκατομμύρια προϊόντα ισχύος παγκοσμίως και είναι ηγέτης στην ανάπτυξη μηχανημάτων κήπου και βιομηχανικής χρήσης που βασίζονται στους θρυλικούς τετράχρονους κινητήρες της και ξεχωρίζουν διαχρονικά για την κορυφαία ποιότητα, την υψηλή απόδοση και την ασυναγώνιστη αξιοπιστία τους.

H τεχνολογία τετράχρονων κινητήρων Honda προσφέρει φιλικότητα προς το περιβάλλον, χαμηλές εκπομπές ρύπων και θορύβου και εξαιρετικά χαμηλή κατανάλωση καυσίμου. Όλα τα μηχανήματα Honda είναι σχεδιασμένα να προσφέρουν άριστη εργονομία, ασφάλεια και ευκολία χρήσης ακόμα και στον πιο απαιτητικό επαγγελματία.

Η γκάμα μηχανημάτων της Honda περιλαμβάνει κινητήρες, χλοοκοπτικές μηχανές, μηχανήματα χειρός για τη φροντίδα κήπου και αγρού (θαμνοκοπτικά, πολυμηχανήματα, φυσητήρες, ψαλίδια μπορντούρας), γεννήτριες, σκαπτικά, ηλεκτροπαραγωγά ζεύγη και αντλητικά συγκροτήματα.